ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  ΣΗΜΕΡΑ , 04 10 2023 
[ΑΡΧΙΚΗ] [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ] [ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ] [ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ]  



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Τον ποιητή Γιάννη Παππά και την ποιητική συλλογή «Στην άκρη του ονείρου», η οποία κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο», παρουσιάζουν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 8.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Άρτας, το περιοδικό www.diapolitismos.gr, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μακρυγιάννης», το βιβλιοπωλείο Γεωργίου Λέκου και οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Για τον ποιητή Γιάννη Παππά και την ποιητική συλλογή θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βλαχοπάνος, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Άρτας, και η Μαρία Δέτσικα, Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου. Ποιήματα θα διαβάσει η φιλόλογος Παναγιώτα Ζώη.
Ο Γιάννης Παππάς γεννήθηκε στους Χαλκιάδες Άρτας το 1962. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών. Διευθύνει το ηλεκτρονικό περιοδικό www.diapolitismos.gr. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα.
Η ποιητική Συλλογή «Στην άκρη του ονείρου» είναι το πρώτο ποιητικό βιβλίο του Γιάννη Παππά. Τα ποιήματα της συλλογής ανήκουν σε έναν κόσμο αναμνήσεων, συναισθημάτων, εμπειριών και βιωμάτων του ποιητή. Αποτυπώνονται ως μια αφήγηση γεγονότων και ως μια ονειρική περιπλάνηση στο υποσυνείδητο του ποιητή μέσω του ονείρου.
18/06/2009

.



.
[] [] [] [-]
[] [] [] [ ] [] []

(c)2002 DESIGN AND DEVELOPED BY OPTIONS